کسب رتبه سوم در جشنواره بین المللی خوارزمی طرح تحقیقاتی بررسی اثرات اسلاری در پرورش لارو ماهی سفید و کپور ماهیان چینی و بهینه سازی غلظت آن برای افزایش بهره وری تولید که توسط سرکار خانم دکتر فلاحی و همکاران پژوهشکده طی سه سال به اجرا در آمد در بیست و چهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی رتبه سوم پژوهشهای توسعه ای را در کشور کسب نمود 1390/9/23 (401) (0) کسب رتبه سوم در جشنواره بین المللی خوارزمی طرح تحقیقاتی بررسی اثرات اسلاری در پرورش لارو ماهی سفید و کپور ماهیان چینی و بهینه سازی غلظت آن برای افزایش بهره وری تولید که توسط سرکار خانم دکتر فلاحی و همکاران پژوهشکده طی سه سال به اجرا در آمد، در بیست و چهارمین جشنواره بین المللی خوارزمی رتبه سوم پژوهشهای توسعه ای را در کشور کسب نمود و موفق به دریافت لوح های تقدیر از سوی ریاست محترم جمهور، مجمع جهانی سازمانهای تحقیقات صنعتی و فناوری (WAITRO) و مؤسسه فرهنگی اکوECI) ) گردید . شایان ذکراست که از بین طرحهای تحقیقاتی ارسالی از سوی سه استان شمالی کشور و همچنین از بین مجریان طرحهای تحقیقاتی ارائه شده از سوی مراکز مختلف وزارت جهاد کشاورزی در سطح کشور صرفاً طرح مذکور جزو طرحهای برگزیده این دوره از جشنواره بوده است.