در ادامه برنامه سخنرانی های علمی داخلی پژوهشکده روز دوشنبه 27 آبانماه آقای مهندس سید افشین امیری سخنرانی علمی خود را تحت عنوان « امکان جایگزینی نسبی کنجاله کانولا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بجه ماهی سفید » در ساعت 10 در جمع همکاران تحقیقاتی پژوهشکده ارائه نمودند. اعضای پانل این سخنرانی آقایان دکتر ولی پور و دکتر حاجی زاده بودند و پس از ارائه سخنرانی حاضران به طرح سئوالات خویش پرداختند که پاسخهای لازم از سوی سخنران ارائه گردید. لازم به ذکر است که برنامه ریزی سخنرانی های علمی پژوهشکده توسط اطلاعات علمی و هماهنگی های اجرایی برنامه توسط روابط عموی پژوهشکده انجام می پذیرد.