هم زمان با برگزاری هفته پژوهش در سال 1393 در استان گیلان، بر اساس ارزیابی بعمل آمده ی هیات بررسی پانزدهمین جشنواره پژوهش و فناوری استان گیلان پروژه تحقیقاتی "بررسی تولید برگر تلفیقی از گوشت ماهی کیلکا و کپور نقره ای بدلیل ترویج یافته تحقیقاتی، اثربخشی تولید در بخش خصوصی، چاپ در مقاله علمی در مجلات علمی و پژوهشی، ارائه 7 مقاله پذیرفته شده در سمینارهای علمی کشور" با پژوهش مجری پروژه جناب آقای دکتر علی اصغر خانی پور به عنوان پژوهش برتر استان در سال 93 انتخاب و طی مراسمی در سالن الغدیر استانداری گیلان از استاندار محترم لوح تقدیر دریافت نمود.