امروزه کمتر کسی است که از خواص درمانی گیاه سیر بی اطلاع باشد. بدین منظور دکتر محمد صیاد بورانی و همکارانشان در پژوهشکده ی آبزی پروری در پروژه ای تحقیقاتی تحت عنوان "بررسی تاثیر عصاره سیر بر عملکرد، فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی ماهی قزل آلا ی رنگین کمان در شهرستان طارم استان زنجان" به بررسی اثرات این گیاه در جیره غذایی ماهی قزل آلا می پردازند. هدف از اجرای این پژوهش که به درخواست مدیریت شیلات استان زنجان صورت می گیرد، تعیین حد مطلوب عصاره سیر در جیره غذایی، تاثیر عصاره سیر در جیره غذایی بر شاخص های خونی و ایمنی و ارائه دستور العمل فنی در خصوص نحوه استفاده از عصاره سیر در جیره غذای ماهی قزل آلای رنگین کمان است.