در سالیان اخیر توجه به سلامت مواد غذایی و فرایند تهیه آن از اهمیت بالایی در ذهن مصرف کنندگان برخوردار است. همواره شایعات فراوانی پیرامون آلودگی در ماهیان صید شده از تالاب انزلی و دریای خزر وجود دارد. به همین دلیل پروژه ای تحقیقاتی با عنوان " بررسی وضعیت تجمع فلزات سنگین موجود در بافت خوراکی برخی ماهیان تالاب بین المللی بندرانزلی" توسط آقای دکتر علی اصغر خانی پور و همکارانشان در بخش فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری در دست انجام است. این پژوهش با هدف به حداقل رسانیدن اثرات ناشی از این آلاینده ها در جوامع انسانی مصرف کننده از این ماهیان و ایجاد امنیت غذایی و سلامت مصرف کنندگان صورت می گیرد.