تولید یک فرآورده جدید غذایی از ماهی کیلکا در بخش فرآوری آبزیان، پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور 1395/3/30 (946) (0) تولید یک فرآورده جدید غذایی از ماهی کیلکا در بخش فرآوری آبزیان، پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برای اولین بار در کشور و با هدف افزایش مصرف انسانی ماهی کیلکا دریای خزر ، تولید فرآورده خشک طعم دار در قالب پروژه تحقیقاتی به سفارش دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات ایران در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان انجام گردید که هدف از این تحقیق تولید تنقلات خشک با ارزش افزوده و تغذیه ای بالا برای تمام سنین بوده و دانش فنی آن آماده واگذاری به بخش تولید خصوصی برای تولید انبوه میباشد.