برگزاری جلسه تدوین استاندارد دو فرآورده غذایی جدید از ماهی در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور 1395/5/12 (1006) (0) برگزاری جلسه تدوین استاندارد دو فرآورده غذایی جدید از ماهی در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در راستای تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، جلسه فنی و نهایی تدوین استاندارد دو فرآورده با ارزش غذایی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور با حضور متخصصان انستیتو تغذیه ، سازمان دامپزشکی کشور ، سازمان غذا و دارو و چندین شرکت فرآوری بخش خصوصی و با محوریت بخش تحقیقات فرآوری آبزیان در سازمان ملی استاندارد کشور در روز یکشنبه مورخ ۹۵/۵/۱۰ در تهران تشکیل گردید و پس از تصویب نهایی ، دو محصول جدید شیلاتی مجوز تولید صنعتی را کسب خواهند نمود .