برگزاری سخنرانی علمی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور 1395/5/27 (1020) (0) برگزاری سخنرانی علمی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور سخنرانی علمی با عنوان عوامل موثر در ایجاد طعم در فرآورده های شیلاتی در روز دوشنبه مورخ ۹۵/۵/۲۴ در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار گردید در این سخنرانی در خصوص عواملی مانند نقش فسفولیپید ها و واکنش میلارد در حضور اسیدهای آمینه و قندها پس ازپخت ماهی در اثر حرارت و کاهش رطوبت در محیط قلیایی و ایجاد طعم طبیعی در شرایط کنترل شده با آزاد شدن فوران تیولها و فوران دی سولفید ها که باعث ایجاد طعم طبیعی در فرآورده های گوشتی پخته میگردد، مطالب جدیدی ارائه شد.