در راستای تجاری سازی پروژه های خاتمه یافته بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به اطلاع میرساند روز سه شنبه مورخ95/2/14اولین جلسه تخصصی به منظور تدوین ضابطه ویژگی های بهداشتی تولید صنعتی سوسیس ماهی با حضور مدیران وکارشناسان صاحب نظر کشوری ازآزمایشگاه مجاز وزارت جهاد کشاورزی،مرکزآزمایشگاه های مرجع کنترل غذا ودارو در معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، بخش بیوتکنولوژی وفرآوری آبزیان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور وبخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در محل ساختمان مرکزی سازمان غذاودارو کشور در تهران برگزار شد. براساس نتایج تحقیقات انجام شده در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان (یونیدو) انشاا...پس ازتاییدیه پیش نویس ومستندات ارایه شده درراستای تدوین ضابطه بهداشتی تولید صنعتی سوسبس ماهی تحت لبسانس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی برای اولین بارپروانه ساخت آن برای تولید انبوه درکشور صادر خواهد شد.