برگزاری سخنرانی علمی با عنوان "تاثیر جمود نعشی بر کیفیت ماهی" در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور 1396/1/14 (1308) (0) برگزاری سخنرانی علمی با عنوان "تاثیر جمود نعشی بر کیفیت ماهی" در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور سخنرانی علمی با عنوان "تاثیر جمود نعشی بر کیفیت ماهی" توسط همکار محترم سرکار خانم مهندس نوغانی در روز دوشنبه مورخ ۹۵/۹/۲۹ در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان با حضور محققین و کارشناسان انجام گردید. در این سخنرانی در رابطه با مباحث چگونگی تغییرات افت کیفیت ماهی در شرایط مختلف؛ عوامل مؤثر بر تازگی؛ جمود نعشی؛ تغییرات اتولیتیک؛تغییرات باکتریایی؛ تغییرات شیمیایی و هیستامین ارائه و بحث گردید