برگزاری کارگاه آموزشی تحت عنوان " اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای 1396/1/14 (1320) (0) برگزاری کارگاه آموزشی تحت عنوان " اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در روز چهارشنبه مورخ 13/11/95 کارگاه آموزشی با عنوان " اندازه گیری قدرت ژلی سوریمی(گوشت پالایش شده ماهی)" توسط جناب آقای مهندس رفیع پور دربخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به صورت آموزش تئوری و عملی برگزار شد. در این دوره نحوه تهیه سوریمی و همچنین ارزیابی کیفیت سوریمی (خام ویخ زده) با دو روش فیزیکی (تعیین حالت ارتجاعی نمونه با دستگاه رئومتر ، مقدار سفیدی نمونه بادستگاه سنجش سفیدی)و حسی(آزمایش تا کردن ، آزمایش گاز زدن) برای فراگیران و کارشناسان شیلاتی ارائه شد.