به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور با شروع سال جدید، آزمایشگاه فیزیک مواد غذایی با خرید تجهیزات تخصصی اعم از دستگاه سنجش آنالیز بافت، دستگاه رنگ سنج، هموژنایزر بافت، ترمومتر محیطی(Infrared thermometer)، روتاری درایر، سانتریوفیوژ یخچال دار و تعدادی دستگاههای جانبی تجهیز و راه اندازی گردید. دستگاه آنالیز بافت(Textcure Analayzer) و رنگ سنج برای اندازه گیری، خصوصیات رئولوژیکی و تغییرات رنگ در مدت ماندگاری، برای فرآورده های خمیری مانند انواع برگر ماهی، گوشت چرخ کرده، خمیر ماهی و فرآورده های دیگر مانند انواع محصولات دودی گرم از ماهی برای اولین بار در آزمایشگاه فیزیک بخش تحقیقات فرآوری آبزیان مورد آزمایش قرار گرفت.