به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور جشنواره عرضه وطبخ آبزیان در تاریخ ١٠مرداد١٣٩٦در نمایشگاه بین المللی شیلات در منطقه آزاد تجاری بندر انزلی برگزار گردید٠ در این جشنواره که با مشاوره ومشارکت همه جانبه بخش تحقیقات فرآوری آبزیان یونیدو انجام شد انواع فرآوردهای غذائی آبزیان توسط مراکز توریستی و رستوران های نمونه استان تولید و به معرض نمایش و تست گذاشته شد . در این جشنواره محققین پژ وهشکده از بخش تحقیقات فرآوری آبزیان ضمن مشاوره ونظارت بر حسن اجرای جشنواره به سوالات بازدید کنندگان در زمینه ارزشهای تغذیه ای آبزیان و روش های پخت صحیح ماهی و سایر آبزیان پاسخ گفتند.