در راستایی تجاری سازی پروژه های خاتمه یافته بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور و برای صدور مجوز تولید سوسیس ماهی بصورت تجاری در کشور، جلسه ای تخصصی در روز سه شنبه مورخ ۹۵/۲/۲۸ تحت عنوان ویژگی های بهداشتی تولید در سازمان کنترل غذا و دارو با حضور نماینده پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور از بخش تحقیقات فراوری ابزیان و صاحبنظران کشوری از وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی کشور تشکیل گردید و در نهایت ضوابط بهداشتی تولید تجاری سوسیس ماهی مورد تایید قرار گرفت و در هفته اینده جهت ابلاغ به سازمانهای ذیربط اعلام خواهد گردید.