نشست تخصصی ویژگی های بهداشتی تولید سوسیس ماهی بصورت تجاری با حضور صاحب نظران کشوری 1396/5/24 (1454) (0) نشست تخصصی ویژگی های بهداشتی تولید سوسیس ماهی بصورت تجاری با حضور صاحب نظران کشوری در راستایی تجاری سازی پروژه های خاتمه یافته بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور و برای صدور مجوز تولید سوسیس ماهی بصورت تجاری در کشور، جلسه ای تخصصی در روز سه شنبه مورخ ۹۵/۲/۲۸ تحت عنوان ویژگی های بهداشتی تولید در سازمان کنترل غذا و دارو با حضور نماینده پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور از بخش تحقیقات فراوری ابزیان و صاحبنظران کشوری از وزارت جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی کشور تشکیل گردید و در نهایت ضوابط بهداشتی تولید تجاری سوسیس ماهی مورد تایید قرار گرفت و در هفته اینده جهت ابلاغ به سازمانهای ذیربط اعلام خواهد گردید.