شرکت محقق پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در کنگره بین المللی غذاهای دریایی 1396/6/21 (1588) (0) شرکت محقق پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی در کنگره بین المللی غذاهای دریایی به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور کنگره بین المللی غذاهای دریایی از تاریخ ٨ لغایت ١٨ سپتامبر ٢٠١٧ در شهر ریکاویک کشور ایسلند با حضور دانشمندان و محققین جهان از آمریکا ، اروپا و آسیا برگزار گردید. از جمهوری إسلامی ایران آقای مهندس زارع گشتی محقق بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور برای شرکت در این کنگره و ارایه مقاله علمی در خصوص تولید فیش پیست از گوشت چرخ شده ماهی کیلکا دعوت و شرکت نمود. در این کنگره ضمن برگزاری سخنرانی های علمی ، کارگاههای آموزشی و نمایشگاههای تخصصی در ارتباط با آخرین دستاوردهای تحقیقاتی برای تولید غذاهای دریایی برگزار می گردد.