برگزاری کارگاه آموزشی تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور 1396/8/2 (1640) (0) برگزاری کارگاه آموزشی تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در راستای ترویج دستاوردهای پژوهشی و برنامه ریزی اجرای سری کارگاههای آموزشی در سال ١٣٩٦، در تاریخ ٩٦/٧/٣٠ دوره آموزشی تولید انواع فرآورده های دودی گرم ماهی با شرکت فراگیران از کارخانجات فرآوری آبزیان کل کشور، کارشناسان شیلاتی و دانشجویان رشته شیلات در بخش فرآوری آبزیان پژوهشکده برگزار گردید. در این دوره فراگیران با اصول علمی این تولید آشنا شده و در بخش تولید این مرکز بصورت عملی با روشهای آماده سازی ماهی، سس گذاری، پخت أولیه و دودی کردن ماهی بصورت صنعتی و انواع بسته بندی بروش خلا و اتمسفر اصلاح شده آشنا شدند. به فراگیرانی که این دوره را با موفقیت به اتمام رساندند گواهی نامه اعطا گردید.