جلسه ی هم اندیشی توسعه تنوع فرآورده های آبزیان در پژوهشکده آبزی پروری جلسه ی هم اندیشی توسعه تنوع فرآورده های آبزیان در پژوهشکده آبزی پروری برگزار گردید 1397/10/17 (644) (0) جلسه ی هم اندیشی توسعه تنوع فرآورده های آبزیان در پژوهشکده آبزی پروری به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، امروز یکشنبه مورخ ۹۷.۱۰.۱۶ جلسه ای با حضور مدیران ومسئولین بهبود کیفیت آبزیان سازمان شیلات ایران، ادارات کل شیلات استان های گیلان، مازندران، آذربایجان شرقی و اصفهان در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی تشکیل شد. در ابتدا آقای دکتر ولی پور ریاست پژوهشکده اهمیت فرآوری آبزیان و نقش ترویج وتبلیغ مصرف آبزیان در افزایش تولیدات آبزی پروری، افزایش مصرف سرانه و بهبود اقتصاد شیلاتی را برشمرده و برنامه ها و سیاست های اصلی پژوهشکده را در راستای تنوع بخشی به محصولات فرآوری شده آبزیان، استفاده از ضایعات و زایدات آبزیان، موتو ماهیان و کیلکا ماهیان برای تولید محصولات با ارزش بالا در سال جاری و برنامه ۵ ساله ششم را تشریح نمودند. در ادامه نیز هر یک از حاضرین به ذکر نکاتی در زمینه ترویج فرهنگ آبزی مصرفی، تجاری سازی محصولات فرآوری آبزیان، اجرای فعالیت های پژوهشی قابل تجاری سازی شدن در صنعت، انتقال دانش فرآوری آبزیان به بخش های خصوصی و کارخانجات تولید کننده فرآورده ها، تولید محصولات نوین از آبزیان برای استفاده در مصارف انسانی و صنعتی و برخی از سایر موضوعات تاثیر گذار بر توسعه تولید مصرف آبزیان پرداختند. همچنین در خاتمه پیشنهاد شد که برای برنامه ریزی اجرایی فعالیت های مختلف مورد اشاره تفاهمنامه ای فی مابین پژوهشکده آبزی پروری، شیلات و بخش های خصوصی تنظیم و امضاء گردد.