سخرانی علمی با عنوان تاثیر ضد میکروبی پروبیوتیک ها در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی سخرانی علمی با عنوان تاثیر ضد میکروبی پروبیوتیک ها در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی برگزار گردید 1398/6/12 (688) (0) سخرانی علمی با عنوان تاثیر ضد میکروبی پروبیوتیک ها در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی ،سخنرانی علمی تحت عنوان " تاثیر ضد میکروبی پروبیوتیک ها" توسط سرکار خانم دکتر منیره فئید ، مورخ 98.6.10 در سالن کنفرانس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور ارایه شد. مزایای شناخته شده پروبیوتیک ها عبارتند از: 1- تحریک سیستم ایمنی2- اثرضد باکتریایی نظیر آنتی بیوتیک ها، باکتریوسین ها، سیدروفورها، لیزوزیم ، پروتئاز، پراکسیدهیدروِژن3-تغییر مقدار pH4- تغییر توالی اسیدهای آلی( اسید فرمیک، اسیداستیک، اسیدلاکتیک)5-افزایش فعالیت آنزیم های گوارشی 6-بهبود رشد. مکانیسم های عمل پروبیوتیکهای آبزیان با تاکید بر باکتریهای اسید لاکتیک عبارتند از: ترکیبات مهاری تولید شده توسط با کتریهای اسیدلاکتیک، تحریک و افزایش ایمنی میزبان، رقابت برسرکسب موادغذایی،رقابت برای جایگاههای اتصال، تولید بیوسورفکتانت،خود هم گرایی، اثر بربیان ژنها در باکتریهای بیماریزا ،بهبود کیفیت آب می باشد. بهترین نوع پروبیوتیک های قابل استفاده در آبزی پروری نوع بومی است.