به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی، آخرین دستاوردهای پژوهشی و ترویجی آن پژوهشکده در بیستمین نمایشگاه هفته پژوهش استان گیلان که در تاریخ 19 تا 21 آذرماه سال 1398 برگزار می گردد برای معرفی به عموم به ویژه آبزی پروران، تولیدکنندگان فراورده های آبزیان و محققین مراکز دانشگاهی و موسسات پژوهشی عرضه شد.در این نمایشگاه محصولات متنوعی از فراورده های غذایی از آبزیان نظیر انواع برگرها، ماهیان دودی صنعتی از کیلکا و قزل آلا، ژلاتین ماهی، ماکارونی غنی شده، سوسیس ماهی، پودر سوپ ماهی، غذای حیوانات خانگی، پروبیوتیک ها و... و همچنین انواع گونه های ماهیان بومی نظیر ماهی سفید، سوف سفید و سوف حاجی طرخان که در نتیجه فعالیتهای پژوهشی انجام شده  ارائه گردید. شایان ذکر است که محصولات و دستاوردهای مشروحه مورد توجه  و استقبال بسیاری از مسئولین ملی، استانی و بخش های خصوصی فعال در زمینه آبزی پروری و فراوری آبزیان قرار گرفته و در خصوص تولید تجاری آنها مذاکرات و برنامه ریزی هایی صورت پذیرفت.