به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور جلسه ای مورخ 98.11.6 جلسه ای با حضور ریاست پژوهشکده، مدیران شیلات ۱۲ شهرستان استان گیلان و همکاران بخش فرآوری آبزیان پژوهشکده به منظور هم اندیشی و پیشبرد اجرایی طرح ترویجی «ارتقاء فرهنگ مصرف آبزیان با الگو سازی رستوران شیلاتی » در سالن کنفرانس بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی تشکیل گردید. در ابتدای جلسه ریاست محترم پژوهشکده ضمن خوشامدگویی به مدیران و‌ مسئولین شیلات شهرستان های استان گیلان، به عدم توسعه آبزی مصرفی در کشور اشاره نموده و لزوم فرهنگ سازی در زمینه ارتقاء و افزایش مصرف آبزیان را از طریق مشارکت دست اندرکاران عرصه تولید فرآورده های آبزیان و عرضه انواع غذاهای دریایی از طریق رستوران های الگویی شیلاتی را در افزایش سرانه مصرف و تولیدات آبزیان در کشور بسیار ضروری برشمرد. در ادامه مجریان استانی اهداف و اهمیت طرح را با جزییات برای حاضران در جلسه تشریح نموده و هر یک از مدیران نیز نقطه نظرات اجرایی خود را برای کمک به پیشبرد اهداف طرح ارایه کردند. به طوری که تمامی مدیران پرداختن به تبلیغ، آموزش و تنوع بخشی به عرضه انواع محصولات را از مهم‌ترین موضوعات در تحقق اهداف طرح و افزایش مصرف آبزیان دانستند . در پایان جلسه پس از جمع بندی نظرات، مقرر گردید در هر شهرستان دو رستوران و دو عرضه کننده غذای های آماده برای همکاری انتخاب شده و از طریق مدیران شهرستان ها معرفی گردند. همچنین تاکید گردید که در خصوص آموزش، تبلیغ و سایر برنامه های تدوین شده در سند طرح همکاری های مشترک بین مجریان و مدیران شیلات شهرستان ها انجام گیرد.