ماهی یکی از منابع تامین پروتئین برای بشر بوده که غذای سلامتی نیز نام گرفته است. افزایش روز افزون جمعیت، کاهش ذخایر طبیعی وخطرات صید وصیادی، توسعه آبزی پروری را امری اجتناب ناپذیر نموده است، از اینرو رسیدن به اهداف تدوین شده در افق 1400 تولید ماهی بدون توجه به ظرفیت های تولید گرم آبی میسر نخواهد بود. ماهی آمور یکی از گونه های مهم کپور ماهیان پرورشی است که در حال حاضر در ترکیب پرورش چند گونه ای کپور ماهیان در استخر های پرورشی سهم عمده ای را بهخود اختصاص دادهاست. در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلات پرورش دهندگان در تولید ماهیان گرم آبی کم بودن میزان تولید ماهی آمور در واحد سطح مزارع است. طبق آمار سازمان شیلات ایران میزان کل تولید ماهیان گرم آبی چهار تن در هکتار بوده که از این میزان 700 تا 800 کیلوگرم مربوط به ماهی آمور می باشد. پرورش دهندگان برای تولید همین میزان کم نیز با مشکلاتی از جمله تهیه غذای ماهی فوق مواجه اند. زیرا در پرورش این ماهی از علوفه استفاده می شود که تهیه آن به علت مشترک بودن با دام ها دشوار بوده و حتی مشاهده شده از جو به عنوان غذای مشترک کپور و آمور استفاده می کنند. از دیگر مشکلات می توان به کمبود علوفه در اطراف استخر اشاره نمود که پرورش دهندگان ناچارند علوفه را از مکان های دیگر تهیه کنند و یا از تعداد و تراکم ماهی آمور در استخر بکاهند این در حالی است که کپور علفخوار در بارور سازی استخر نقش موثری دارد ، لذا ضروری به نظر می رسد با استفاده از غذای پلیتی مناسب ارزان قیمت، غذا به صورت پلت فرموله وساخته شود. برای این منظور در در تاریخ 21/2/99 تعداد 100 قطعه ماهی آمور با میانگین وزن تقریبی 50 گرم پس از خریداری از یکی از مزارع پرورش ماهیان گرمابی به ایستگاه تحقیقات تخصصی تغذیه و غذای زنده آبزیان انتقال داده شد. در ابتدا برای ضدعفونی از نمک بدون ید به نسبت پنج پی پی تی در فاصله زمانی 20 دقیقه استفاده ، سپس در چهار حوضچه بتنی به ابعاد 6 متر مکعب ذخیره سازی تا غذای پلیتی مناسب گیاهی با نسبت های 50 و 75 درصد ساخته و در اختیار بچه ماهیان گذاشته شود و نتایج مورد بررسی قرار گیرد. هدف اصلی از این کار بدست آوردن نتایج روشن و رفع مشکلات و تنگناهای احتمالی برای رسیدن به پروژه های جامع در سطح گسترده می باشد.