به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی اولین وبینار آموزشی از سری وبینارهای برنامه ریزی شده درهفته پژوهش با موضوع " تکثیروپرورش ریزجلبک ها (آموزش مقدماتی)" توسط دکتر سیدمحمد صلواتیان، سه شنبه مورخ 25 آذر 1399 به صورت مجازی برگزار شد. امروزه جلبک ها را به شکل پودر در موادغذایی خمیری شکل نظیر نان، کیک، بیسکویت و ماکارونی و همراه با ماست شیر، بستنی و غیره بکار می برند. میکروالگ ها برای مصارف گوناگون بصورت صنعتی تولید می شوند. تعدادی از آنها در مقیاس وسیع تولید و به عنوان غذای سالم منبع ویتامین و مواد معدنی در غذای انسان و خوراک دام ، پرورش آبزیان و برای تصفیه بیولوژیک آب های صنعتی بکار می روند. با توجه به اهمیت ذکر شده یادگیری و شناسایی جلبک ها از لحاظ رده بندی سیستماتیک (شناخت شاخه ، رده ، تیره ، جنس و گونه جلبکی) به ما کمک می کند که در انتخاب نوع گونه جلبکی برای کاربرد آبزی پروری ، انسانی ، دارویی ، آرایشی و غیره جدیت لازمه را داشته باشیم. در این وبینار به آموزش و آشنایی با تکثیروپرورش ریزجلبک ها پرداخته شده و انشاالله در وبینار تکمیلی که زمانش بعدا اعلام می گردد به تشریح و طراحی سیستم فایکولب و کشت انبوه جلبک های اقتصادی پرداخته خواهد شد. لازم به ذکر است محققین و اعضای هیات علمی از پژوهشکده و مراکز دیگر در این وبینار حضور داشتند.