برگزاری وبینار ترویجی مقدماتی بر معرفی غذای زنده ،کاربردها و روشهای تولید و مصرف در آبزی پروری وبینار ترویجی با عنوان "مقدماتی بر معرفی غذای زنده ،کاربردها و روشهای تولید و مصرف در آبزی پروری" توسط محقق پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی دکتر رودابه روفچایی برگزار شد 1400/8/3 (436) (1) برگزاری وبینار ترویجی مقدماتی بر معرفی غذای زنده ،کاربردها و روشهای تولید و مصرف در آبزی پروری به گزارش روابط عمومي پژوهشكده آبزي پروري آبهاي داخلي كشور، مورخ ٢ آبان ١٤٠٠ وبينار ترويجي با عنوان " مقدماتی بر معرفی غذای زنده ،کاربردها و روشهای تولید و مصرف در آبزی پروری" توسط دكتر رودابه روفچايي از محققين پژوهشكده آبزي پروري آبهاي داخلي در سامانه وب کنفرانس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار گردید. در این دوره آموزشی ضمن معرفی مروری گونه هاي متداول غذای زنده بر اساس سیستماتیک علمی، ضرورت استفاده از غذای زنده در صنعت آبزی پروری شرح داده شد. پرورش غذاهای زنده ای چون ایتفوزوئرها، فلاگ و مگس میوه با امکانات ساده موجود در آزمایشگاه با کلیپهای مربوطه بیان گردید. در این دوره آموزشی ضرورت استفاده ار ترکیب غذاهای زنده با استناد تحقیقات جدید ارایه شد. در این راستا به استفاده از ترکیب گونه های غذای زنده ای چون کوپی پودا، روتیفرها و ارتمیا در پرورش لاروهای دریائی اشاره شدو در انتها به پرسشهای شرکت کنندگان پاسخ داده شد.