به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور، روز دوشنبه مورخ 24 1403، سخنرانی علمی با عنوان "تاثیر سطوح مختلف کنجاله کانولا و سویا برروی رشد بچه ماهی آمور " توسط افشین امیری از محققین این پژوهشکده و با حضور جمعی از پژوهشگران، اساتید و کارشناسان در سالن کنفرانس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی برگزار شد. در این سخنرانی تولیدات جهانی امور که در مقام اول تولیدات جهانی بود و میزان تولیدات این ماهی در کشور ایرانو همچنین دلایل تولید پایین این ماهی در کشور مورد نقد قرار گرفت و مزایایی پرورش این ماهی وغذای مورد استفاده درجهان مورد بحث قرار گرفت وهمچنین تاثیر سطوح مختلف کانولا وسویا در جیره بچه ماهیان امور و بهترین سطح جیره کنجاله کانولا که حدود ۲۰درصد جیره و .بهترین سطح کنجاله سویا که ۳۰درصدبوددر ارائه کار تحقیقاتی نتیجه گیری شد