به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور،روز شنبه مورخ 11 بهمن 1404، محمد صیاد بورانی در مراسم تودیع و معارفه و تکریم رئیس پیشین و معرفی رئیس جدید مؤسسه تحقیقات برنج کشور که در سالن کنفرانس این مؤسسه برگزار شد، حضور یافت. در این مراسم گل‌محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، محمدپور مشاور و مسئول هماهنگی مراکز تحقیقاتی، فرجی رییس موسسه آموزش و ترویج سازمان تات،محمودی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تات، صالح محمدی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، مژدهی رئیس سازمان تات استان گیلان، رؤسای مراکز و پژوهشکده‌ها، و جمعی از محققان، کارشناسان و کارکنان مؤسسه تحقیقات برنج کشور حضور داشتند. در این آیین، از زحمات خانم حسینی رئیس پیشین مؤسسه قدردانی و عبادی به‌عنوان رئیس جدید مؤسسه تحقیقات برنج کشور معرفی شد.
در جریان مراسم، حسینی، صالح محمدی و گل‌محمدی به ایراد سخنرانی پرداختند. گل‌محمدی در سخنان خود با اشاره به اهمیت اسناد بالادستی به‌ویژه امنیت غذایی، بر محورهایی از جمله «تحقیق برای توسعه»، «تحقیق برای اثرگذاری» و «تحقیق برای افزایش تولید و کاهش هزینه‌های تولید» تأکید کرد.
وی همچنین اهمیت طرح‌های تحقیقاتی ـ ترویجی را مورد توجه قرار داد و بر لزوم ورود و نفوذ بسته‌های دانشی به عرصه‌های اجرایی تأکید داشت. رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به ایجاد ۵۰۰۰مزرعه الگویی در کشور، خواستار گسترش تعاملات ملی و بین‌المللی در راستای ارتقای تولید و توسعه کشاورزی شد. وی همچنین با تأکید بر برنامه هفتم توسعه، موضوعاتی نظیر تنش آبی، تغییر اقلیم و خشکسالی را از چالش‌های مهم بخش کشاورزی دانست و بر ضرورت حرکت به سمت ارقام مقاوم به خشکی و کم‌آبی و توجه همزمان به تولید کمی و کیفی تأکید کرد. استفاده گسترده‌تر از فناوری‌های نوین و تقویت ارتباط با شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر محورهای مورد اشاره وی بود.
در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر از خدمات حسینی تجلیل و حکم ریاست عبادی قرائت شد. پس از آن، گل‌محمدی و همراهان در نشستی اختصاصی با رؤسای مراکز و پژوهشکده‌ها شرکت کردند. در این نشست، صیاد بورانی به تشریح عملکرد و جایگاه مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان و همچنین کشتی تحقیقاتی گیلان پرداخت و نکاتی را در این خصوص بیان کرد.