تغییرات شاخصهای شیمیایی ماهی کیلکا در روشهای حمل با: گونی، سبد و مخزن (CWS) مجری: محمود وطن دوست بخش تخصصی: بوم شناسی سال اجرا: 1379 همکاران: سیدحجت خداپرست، فرشاد ماهی صفت، ملک محمد ملکی شمالی، هادی بابایی،حجت اله محسن پور، جواد خوشحال، جواد شوندشت چهارشنبه 28 مهر 1400 (اجرا شده) (412) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1380-1376) نتایج: در محصول نهایی بیشترین مقدار TVN به میزان 90 (میلیگرم در صد گرم) و بیشترین میزان پراکسید به میزان 7/3(میلی اکی والان در کیلوگرم) در روش حمل ماهی با گونی و کمترین مقدار TVN به میزان 24/4 و پراکسید به میزان 2/8 در روش حمل با مخزن در فصل تابستان مشاهده شده است.