بهینه سازی خاویارهای فوق رسیده در زمان تکثیر از طریق روشهای اسمزی و فیزیکی مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری سال اجراء: 1380 همکاران: علیرضا شناور، انوشه کوچکیان، معصومه شمشیر کار، رضا نهاوندی، علی سلمانی یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (354) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1380-1376) نتایج: نتایج حاصله از ارزیابی کیفی نمونه ها در مرحله اصلی طی 6 ماه مشخص گردید ، بهترین فرمول برای عمل آوری خاویارهای آسترا، فرمول1(عمل آوری با آب نمک 5 و 20 درصد بوده است(تزریق شده و تزریق نشده) و همچنین بهترین فرمول برای عمل آوری خاویار سوروگا، فرمول 1(عمل آوری با آب نمک 5 درصد و نمک خشک خالص) بوده است(تزریق شده و تزریق نشده).