بررسی تاثیر پروبیوتیک 426951 Lactobacillus plantarum KC در جیره غذایی بر شاخص های رشد، خونی و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مجری: علیرضا ولی پور بخش تخصصی: آبزی پروری سال اجرا: 1396 همکاران: عليرضا شناور ماسوله، محمود حافظيه، حمیده کردی، صاحبعلي قرباني، داريوش پروانه مقدم، سيد محمد صلواتيان یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (359) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1400-1396) نتایج: در تیمارهای حاوی 60 میلیگرم بر کیلوگرم نانو ذرات آهن و 107 باکتری پوششدار لاکتوباسیلوس پلانتاروم به صورت مجزا و تلفیقی، پارامترهای رشد و بقا بهبود یافت. همچنین 107 باکتري لاکتوباسیلوس پلانتاروم به صورت پوشش دار در جیره ماهی قزل آلای رنگین کمان باعث بهبودبرخی فاکتورهای ایمنی و همچنین افزایش میزان باکتریهای اسید لاکتیک در روده شد.