نتایج:در پایان دوره پرورش تیمارهای مصرف کننده L. plantarumدر سطوح (CFU g-1 diet) 108و 107 بالاترین تعداد هموسیت کل، هموسیت نیمه دانه‌دار، هیالین و همچنین بالاترین سطح فعالیت آنزیم فنل اکسیداز را در مقایسه با گروه‌های دیگر از خود نشان دادند (05/0 > P). درحالیکه شاه‌میگوهای مصرف کننده در سطح (CFU g-1 diet) 107 بالاترین سطح فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز را داشتند (05/0 > P). همچنین تیمارهای در سطوح (CFU g-1 diet) 109 و 108 بالاترین سطح فعالیت آنزیم‌های گوارش (پروتئاز و آمیلاز) را نشان دادند (05/0 > P). همچنین سطح آنزیم لیپاز در تمامی تیمارهای مصرف کننده پروبیوتیک به‌طور معنی داری افزایش یافت (05/0>P). 24 ساعت پس از قرارگیری در معرض هوا هیچ مرگ و میری در هیچ یک از تیمارهای مصرف کننده پروبیوتیک و تیمار شاهد یافت نشد. نتایج به دست آمده نشان دهنده تاثیرات مفید پروبیوتیک بر روی پاسخ‌های ایمنی، مقاومت در برابر استرس و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در این گونه می باشد.