بررسی آلودگی باکتریایی در کارگاههای پرورش ماهی قرمز استان گیلان مجری: منیره فئید بخش تخصصی: بهداشت و بیماریها سال اجراء: 1396 همکاران: : سیدفخرالدین میرهاشمی نسب، محدث قاسمی،محمدرضا مهرابی ، جواد دقیق روحی، صادق امیدوار، بابک رمضانی عاقله، محدثه احمدنژاد یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (372) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1400-1396) نتایج:بیشترین و کمترین درصد فراوانی باکتری ها در ماهی، بترتیب متعلق به جنس سودوموناس (6/33%) و استرپتوکوکوس ( 3/7% ) بود شرایط پرورش نظیر استرس های اضافی، تراکم بالای ماهی ها، کاهش کیفیت آب، تغذیه نامناسب وحمل و نقل زمینه ساز بروز بیماری در ماهیان زینتی و نهایتا مرگ و میر این ماهیان می گردد .