تولید انواع فرآورده های خشک طعم دار از کیلکا مجری: علی اصغر خانی پور بخش تخصصی: فرآوری آبزیان سال اجرا: 1391 همکاران: عباس مطلبی، عیسی گلشاهی، سید حسن جلیلی، یزدان مرادی، قربان زارع گشتی، فریدون رفیع پور، شهرام صفیاری، هادی قربانی، علیرضا یوسفی، انوشه کوچکیان، افشین فهیم، مینا سیف زاده، فرشته خدابنده، فرحناز لگزایی، فاطمه نوغانی، صغری کمالی، معصومه رهنما یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (314) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1395-1391) نتایج: در این تحقیق ماهی کیلکا پس از طعم دهی در 4 تیمار ( ماهی کیلکا طعم داده شده در آب نمک ، ماهی کیلکا طعم دار شده در سرکه ، ماهی کیلکا طعم دار در سس خردل و کیلکا طعم دار در سس گوجه فرنگی ) به روش صنعتی خشک گردید و رطوبت نهایی در تیمارها در رنج 5/13 تا 5/16 درصد کاهش یافته و تیمارها به مدت 60 روز ارزیابی کیفی ( آزمایشات حسی ، شیمیایی و میکروبی ) قرار گرفت و آنالیز داده ها پس از تجزیه تحلیل آماری و استفاده از تست دانکن و توکی برای مقایسه میانگین ها انجام گردید و در نهایت مشخص گردید که تیمار با طعم سرکه از مقبولیت بالاتری نسبت به سایر تیمارها برخوردار بوده و معنی دار بوده است (p<0.05) .