بررسی فرآیند تولید کیفی و تعیین عمر ماندگاری فرآورده دودی گرم ماهی کیلکا (Cultiventris Clupeonella) در بسته بندی معمولی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده (MA مجری: فریدون رفیع پور بخش تخصصی: فرآوری آبزیان سال اجرا: 1392 همکاران: سیدحسن جلیلی، یزدان مرادی، علی اصغر خانی پور، قربان زارع گشتی،کامران زلفی نژاد، حمید رضا شاهمحمدی، افشین فهیم، فرحناز لکزایی، مینا سیف زاده،فرشته خدابنده، معصومه رهنما، مینا احمدی، صغری کمالی، فاطمه نوغانی یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (376) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1395-1391) نتایج: بررسي نتايج نشان داده است نمونه هاي MAPومعمولی به ترتیب 35و21 روز قابليت نگهداري در يخچال را داشتند؛ در صورتيکه نمونه هاي بسته بندي شده به صورت وکیوم ومعمولیتحت شرايط نگهداری شده در سردخانه به ترتیب پنچ وسه ماه قابليت نگهداري دا شتند . به طور کلی مي تواننتیجه گرفت که بسته بندي ماهي کیلکای دودی گرم تحت شرايط MAPووکیوم ضمن نگهداري و عرضه آسان، باعث طولانی شدن زمان ماندگاري شده و از نظراقتصادي به دلیل جلوگیری از فساد ماهي مقرون به صرفه خواهد بود.