بررسی ارزش غذایی، میزان پذیرش و عمر ماندگاری کلوچه ماهی (Fish Patty) تولید شده با FPC ماهی سیم ارس Abramis brama مجری: علی اصغر خانی پور بخش تخصصی: فرآوری آبزیان سال اجرا: 1392 همکاران: حمیدرضا شاهمحمدی، انوشه کوچکیان، رضا عبدموسوی، سیدحسن جلیلی، قربان زارع گشتی، امیررضا شویک لو، کامران زلفی نژاد، فریدون رفیع پور، مینا سیف زاده، فرشته خدابنده، فاطمه نوغانی، صغری کمالی، فرحناز لکزایی. یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (435) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1395-1391) نتایج:از نتایج این دستاورد غنی سازی محصولات شیلاتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی بوده که نسبت به سایر محصولات مشابه در بازار از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار می باشد. با توجه به اینکه در این تحقیق می توان برای تولید کنسانتره پروتئین ماهی علاوه بر استفاده از ماهیان ریز اندام ، می توان حتی از زایدات شیلاتی نیز استفاده کرد و این امر باعث ارزش افزوده در کارخانجات صنایع غذایی و شیلاتی خواهد گردید.