مقایسه خصوصیات کیفی Fish paste تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) مجری: قربان زارع گشتی بخش تخصصی: فرآوری آبزیان سال اجرا: 1392 همکاران: عباسعلی مطلبی، علی اصغر خانی پور، یزدان مرادی، سیدحسن جلیلی، فریدون رفیع پور، افشین فهیم، مینا سیف زاده، فرشته خدابنده، فرحناز لکزایی، فاطمه نوغانی، صغری کمالی، معصومه رهنما، مینا احمدی. یک شنبه 21 فروردین 1401 (اجرا شده) (418) (0) (پروژه های خاتمه یافته سالهای 1395-1391) نتایج:نتایج نشان داد تیمار عمل آوری شده با 100٪ گوشت چرخ شده کپور نقره ای از نظر ارزش غذایی ، آنالیزهای شیمیایی ، میکروبی و حسی برتر از سایر تیمارها بوده و داده های بدست آمده در این تیمار نسبت به تیمارهای دیگر دارای تفاوت معنی داری بوده است (P<0.05)